Vilkår for brug af vejlenseren.dk

vejlenseren.dk udbydes af

NJORDGLIMT
Kløvertoften 48
DK-7100 Vejle
CVR: 32 17 62 91

Kontakt e-mail: info@njordglimt.dk

Brugen af vejlenseren.dk

Ved at bruge dette website accepterer du disse vilkår og du bekræfter, at du overholder alle gældende love og regler for brugen. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, skal du straks navigere væk fra websitet.

Websitet er udelukkende til ikke-kommerciel brug, dvs. du må hverken distribuere, ændre, offentliggøre, genbruge, fremsende eller på anden vis bruge materiale og indhold på websitet til offentlige eller kommercielle formål uden vores skriftlige samtykke.

Du må gerne linke til og bruge materiale fra websitet, men du skal overholde reglerne om ophavsret og tydeligt angive os som kilde.

Selvom vi gør vores bedste for at give opdaterede og præcise oplysninger, kan der forekomme prisændringer, utilsigtede fejl og lignende på websitet og vi gør derfor opmærksom på, at alt indhold på websitet tilbydes ”som det er” uden garantier for fuldstændighed eller korrekthed og uden indeståelser af nogen art. Vi fraskriver os alt ansvar for indhold på vejlenseren.dk.

Du finder gældende generelle betingelser, cookiepolitik og privatlivspolitikhttps://njordglimt.dk/privacy.

Nem pakkeliste til kør-selv turen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en lille nem pakkeliste til kør-selv turen. Få fremover seneste updates på rejsemål, nye oplevelser, inspiration til mad og gode tips til DIY - Vær med i konkurrencer og få tilbud direkte i din indbakke.