TYSKLAND

Måske, Tysklands flotteste parlament ligger i Schwerin

På vej mod eller fra Berlin kan du tage forbi den lille by Schwerin (ca. 95.000 indb.). Schwerin er hovedstad i delstaten Mechlenburg-Vorpommern. Hvorfor vi lige valgte at tage til byen, var på grund det enormt flotte slot der ligger her.

Slottet der tidligere fungerede som sygeplejeskole, fungerer i dag som parlamentsbygning i delstaten og som eventsted, hvor du kan holde din fest, spise på restauranten eller nyde opera om sommeren. Slottet er virkelig betagende og der kommer hele tiden en ny flot udsigt eller lille detalje frem og så er slottet bare utrolig pænt og godt vedligeholdt.

Gå en tur rundt om slottet, spis en “flammkuchen” (ca. 10-14 EUR) på restauranten, nyd udsigten og de fantastiske omgivelser i slottet og søen det ligger ud til.

 

KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

OM MIG

Bloggen er en afspejling af Vejle, Manden & Hverdagen der med en afslappet tilgang blogger om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her. Mit navn er Mads – Velkommen til.

Instagram

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

SØG
NYHEDSBREV

Få eventyr og oplevelser, rejsetips og hverdagshistorier lige til din indbakke. Tilmeld dig her. 100% frihed – du kan afmelde dig, når som helst – med ét klik.

Menu