TYSKLAND

Guide: Hamborg som moderne handelsby

Hamburg ligger kun få timers kørsel fra syddanmark og den er derfor en oplagt kandidat til din næste tur. Hamburg har et charmerende byliv og gode oplevelser for både børn og voksne. Udover at være en kæmpe industri- og godshavn, har Hamburg også en masse seværdigheder der passer til en weekendtur derned. Jeg har samlet en lille liste med nogle af de ting vi besøgte da vi sidst besøgte Hamburg i 3 dage.

  1. Tag på opdagelse i verdens største varehus-område, Speicherstadt. Speicherstadt er også på UNESCO’s verdensarvliste.
  2. Oplev kontrasten til Speicherstadt i Hafencity, som et moderne område med arkitekttegnede bygninger.
  3. Sejl en tur i havnene i Hamburg og se mange af seværdighederne fra vandet
  4. Se det spektakulære og specielle musikhus, Elbphilharmonie, hvor Philharmonika orkestret holder til. Book billetter hjemmefra til udsigtsplatformen.
  5. Besøg verdens største modelbane, Miniatur Wunderland. Du kan nemt bruge nogle timer herinde og se på alle de små detaljer i landskaberne. Oplev både dag og nat, når lyset i lokalerne skifter og alle de små lys i modelbanen tændes.
  6. Gå en tur under Elben i den gamle tunnel, Alte Elbe Tunnel
  7. En del af historien i Hamburg er Reepbahn (Der Kiez) – en berømt og berygtet gade, hvor kriminelle og sexbutikker har frit spil. Sådan er det ikke mere, men området har stadig det historiske præg og der findes stadig få butikker, hvor børnene måske ikke skal med ind.
KOMMENTARER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

OM MIG

Bloggen er en afspejling af Vejle, Manden & Hverdagen der med en afslappet tilgang blogger om kreative indslag, rejser, gør-det-selv projekter, ærlige anmeldelser… Og ja, alt muligt andet som jeg begejstret vil dele her. Mit navn er Mads – Velkommen til.

Instagram

Gi’r du en kop?

Du kan støtte min blog og mig med en kop dejlig kaffe til de mørke timer, når bloggen skal holdes kørende. Klik på det direkte link til MobilePay 🙂

SØG
NYHEDSBREV

Få eventyr og oplevelser, rejsetips og hverdagshistorier lige til din indbakke. Tilmeld dig her. 100% frihed – du kan afmelde dig, når som helst – med ét klik.

Menu