ANNONCERING & SAMARBEJDE

 

Om bloggen

VEJLENSEREN er primært en personlig blog, der henvender sig til alle der har lyst til at læse stort som småt. Her deler jeg små historier fra hverdagen, rejsefortællinger, foto og film fra hele verden, anmeldelser og give ideer til dit næste gør-det-selv projekt. Bloggen hedder ganske enkelt “Vejle, Manden & Hverdagen” – for det er det den er. Jeg værdsætter den gode, levende og personlige fortælling, der drager læseren helt ind.

Baggrund

Jeg arbejder til daglig som el-installatør i en rådgivende ingeniørvirksomhed, men har i mange år arbejdet med grafisk design, webdesign og foto. Jeg driver og er ejer af virksomheden NJORDGLIMT, som er virksomheden bag VEJLENSEREN og webshoppen hos NJORDliving – som begge kan leverer grafisk design, webdesign, hosting, plakat- og fotokunst. Jeg er autodidakt inden for mediebranchen, men har været med lige siden 2002, hvor jeg fandt magien på HTX i Odense.

Eksempler på samarbejde

  • Tekst / Artikler & Guides
  • Foto
  • “Takeover” på sociale medier (Instagram, Facebook, Twitter)
  • Omtale af produkter
  • Blogger-/Presseturer
  • Sponsorerede indlæg

 

Kontakt

Hvis du har en idé eller projekt, du gerne vil have mig med i, er du mere end velkommen til at skrive til mads@vejlenseren.dk eller telefon 24 46 06 78.

Nem pakkeliste til kør-selv turen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en lille nem pakkeliste til kør-selv turen. Få fremover seneste updates på rejsemål, nye oplevelser, inspiration til mad og gode tips til DIY - Vær med i konkurrencer og få tilbud direkte i din indbakke.